1.
2.
3.
4.

Etäteoria

Katso videolta miten Etäteoria toimii

Virtuaalinen teoriaopetus (Etäteoria) suoritetaan verkossa

Virtuaalisessa teoriaopetuksessa opiskelet liikenneopettajan johdolla ajokorttiopetuksen teoriatunteja verkon välityksellä. Tehokkaan opetuksen ja laadukkaan interaktiivisuuden takaamiseksi liikenneopettaja opettaa etäteoriatunneilla vain sen hetkistä virtuaaliluokkaa. Kyseessä ei siis ole tallenne tai nettikameralähetys tavanomaiselta teoriatunnilta.

Yhden oppitunnin kesto on 45 min. Voit osallistua oppitunnille esim. kotona. Huolehdit vain, että paikka jossa olet on riittävän rauhallinen ja mahdollistaa keskittymisen opiskeluun. Oppitunneille voit osallistua tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen välityksellä. Saat autokoululta ohjeet opiskelun aloittamiseen.

Ryhmäopetusta

Virtuaaliteoriatunnilla opiskelet ryhmässä ja olet live-yhteydessä oppituntia pitävän liikenneopettajan ja muiden oppilaiden kanssa. Oppitunneilla käymme läpi opiskeltavat asiat saman materiaalin kautta kuin luokkamuotoisessakin opetuksessa ja sinulla on mahdollisuus keskustella ja kysyä opetukseen ja autokoulun suorittamiseen liittyvistä asioista. Käytössäsi on Webauton sähköinen oppimateriaali, josta löytyvät itseopiskeluun sisältyvä materiaali, teoriakoeharjoittelun materiaali sekä aikajana, josta näet oppituntien lukujärjestyksen.

Tunnille kirjautuminen

Virtuaaliteoriatunnille ilmoittaudut Webauton aikajanan kautta. Tunnukset Webautoon olet saanut autokouluun ilmoittautuessasi ja ne löytyvät opetussopimuksestasi. Oppitunnin kohdalta löydät linkin, jolla pääset suoraan kirjautumaan virtuaaliseen luokkahuoneeseen.

Rakenna oma lukujärjestyksesi

B1 aloitustunnin suoritettuasi voit käydä oppitunnit B2 – B19 haluamassasi järjestyksessä ja rakentaa itsellesi sopivan aikataulun. Halutessasi sinun on mahdollista hyödyntää myös autokoulun luokkamuotoista teoriaopetusta virtuaalituntien rinnalla. Webauton aikajanalta sinun on helppo seurata oman opetuksesi etenemistä.

 

Jaa sivu