Henkilöauto, harjoitteluvaihe
Henkilöauto, syventävä vaihe 2.0
Henkilöauto, syventävä vaihe
Henkilöautokurssi, paketti 1
Henkilöautokurssi, paketti 2
Henkilöautokurssi, paketti 3
Riskientunnistamiskoulutus
Mopo- tai mopoauto
Kevytmoottoripyörä
Moottoripyörä
Kuorma-auto

Autokoulu 2.0

Perusvaihe 2.0

Aja puolet henkilöautokurssin perusvaiheen (B-kortti) ajotunneista koulutussimulaattorilla ja saat edullisemman hinnan lisäksi kaupan päälle Onnistumistakuun*!
(Onnistumistakuu ei sisälly osaan kampanjahintaisista Perusvaihe 2.0 -kursseista. Löydät tällöin maininnan paikkakuntakohtaisesta markkinoinnista.)
 

Syventävä vaihe 2.0

Syventävä vaihe 2.0 tarjoaa Sinulle mahdollisuuden suorittaa syventävä vaihe ainutlaatuisella kätevällä tavalla, ajosimulaattorilla. Pystymme havainnollistamaan simuloidussa ympäristössä oppilaalle asioita, joita on ollut mahdoton toteuttaa rataolosuhteissa. Simulaatioon on luotu monipuolisesti tilanteita, jotka kuvaavat oppilaan kannalta tärkeitä asioita vaikeissa olosuhteissa ajettaessa.

Fyysisen rata-ajotarpeen kadottua voidaan ottaa aivan uudella tavalla huomioon oppilaan omat aikataulut - nyt asiakas voi rahaa säästäen suorittaa ajo-oikeuden pysymiseen tarvittavan lakisääteisen vaiheen nopeammin ja ajankäyttönsä suhteen tehokkaammin.

 

Etäteoria

Virtuaalinen teoriaopetus (Etäteoria) suoritetaan netin kautta.
Virtuaalisessa teoriaopetuksessa opiskelet liikenneopettajan johdolla ajokorttiopetuksen teoriatunteja verkon välityksellä. Tehokkaan opetuksen ja laadukkaan interaktiivisuuden takaamiseksi liikenneopettaja opettaa etäteoriatunneilla vain sen hetkistä virtuaaliluokkaa. Kyseessä ei siis ole tallenne tai nettikameralähetys tavanomaiselta teoriatunnilta. 
Etäteorian ansiosta henkilöautokursseja starttaa joka arkipäivä! Ensimmäisen teoriatunnin (B1) jälkeen voit käydä loput teoriat aikatauluusi sopivassa järjestyksessä - vaikka kotisohvaltasi siis!

Ajokortti taskuun - takuulla

*Onnistumistakuu on vain CAP-Autokoulujen Perusvaihe 2.0 -henkilöautokurssien perusvaiheeseen tarjoama 299€ arvoinen lupaus siitä, että ensimmäisessä ajokokeessaan epäonnistunut oppilas saa hänelle määrätyt lisäajotunnit veloituksetta*
(*ei sisällä viranomaismaksuja)

Onnistumistakuun turvin voit lähteä ajokokeeseen rennommin mielin tietäen jo etukäteen mahdollisen epäonnistumisen aiheuttamien lisäajotuntien olevan Sinulle ilmaisia.

CAP-Autokoulu pystyy ainoana suomalaisena autokouluna tarjoamaan oppilailleen modernimpaa ajo-opetusta yhdistämällä perinteisen autossa ja nykyaikaisen koulutussimulaattorissa tapahtuvan opetuksen. Tämä tehostaa kulloinkin harjoiteltavien ajo- ja liikennetaitojen oppimista.

Simulaattorikoulutus on nykyaikainen turvallinen, laadukas ja tehokas tapa hankkia ajokortti ja -taito.

Kysy lisää Perusvaihe 2.0 -henkilöautokurssista CAP-Autokoulultasi!

Jaa sivu